ДИСТАНЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ 12.04.2022.СТВОРЕННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНОЇ ПРЕЗЕНТАЦІЇ


Мультимедійна презентація – це програма, яка може містити текстові матеріали, фотографії, малюнки, діаграми та графіки, слайд-шоу, звукове оформлення і дикторський супровід, відеофрагменти й анімацію, тривимірну графіку.

Це сучасний спосіб оригінальної подачі будь-якого матеріалу👌👌👌

Але зазначимо, що під час створення перзентації багато хто не слідкує за її зовнішнім виглядом, намагається додати якомога більше ефектів, втиснути якомога більше тексту, яскравого фону і т.д. Як результат, презентація стає нечитабельною або не цікавою, і зовсім не сприймається.

Ви напевне будете здивовані, але для створення хорошої презентації не потрібно бути дизайнером, варто лише дотримуватися певних правил та рекомендацій. Однак варто зазначити, що на сьогодні в мережі інтернет можна знайти дуже багато вимог до створення презентацій, які часто навіть суперечать одна одній.Тому радимо працювати у зручних графічних онлайн-редакторах.
За цим посиланням можна переглянути мультимедійну презентацію,створену у редакторі Vista Create👇

 
Зауважимо, що найпростішою й найпоширенішою на сьогодні програмою, яка допомагає  урізноманітнити навчальну діяльність, є прикладна програма Power Point.
 
Існують загальноприйняті правила  створення презентації👇

✅Наявність титульного слайду, створеного на основі затвердженого корпоративного шаблону.
✅Наявність окремих слайдів для переходу до певного розділу.
✅Дотримання єдиного стилю оформлення усіх слайдів. 
✅Дотримання прийнятих правил орфографії, пунктуації, скорочень і правил оформлення тексту (відсутність точки в заголовках і т.д.). 
✅Перелік використаних джерел (на останньому слайді).

Але потрібно пам'ятати і про те, що мультимедійна презентація - це своєрідна творчість, де розкривається індивідуальне бачення того, хто її створює. Анімаційні об'єкти додадуть колориту вашій роботі.Сміливо експерементуйте та використовуйте для цього сучасні інструменти.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ДИСТАНЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ 19.04.2022.СКРАЙБІНГ ЯК МЕТОД СТВОРЕННЯ РЕКЛАМИ.

ДИСТАНЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ 08.04.ПОНЯТТЯ ВЕКТОРНА ТА РАСТРОВА ГРАФІКА.

ДИСТАНЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ 15.04.2022.РЕКЛАМНІ ТЕКСТИ.СОЦІАЛЬНА РЕКЛАМА. ОГОЛОШЕННЯ, СЛОГАН.